Costellò de porc a la mostassa i mel

Ingredients

  • Costellò de porc .....dos meitats
  • Mostassa
  • Mel

4 racions

Elaboració

Començarem per posar a macerar el costelló, un parell d'hores abans de posar-lo al forn.
Agafem la safata d'anar al forn, hi posem el costelló tallat a trossos grans, salem i empebrem, posem una bona quantitat de mel per sobre de cada tros de carn, amb una cullera, després serem generosos posant la mostassa per sobre la carn amb mel.
Això ho deixem reposar un parell d'hores. Mentrestant, escalfem el forn.
Passat el temps, ho posarem al forn, tapat amb paper vegetal, mullat, al forn a uns 180-200 º.
Només hem de tenir curar de vigilar-ho, tampoc massa, ja que es va fent tot sol.

Notes

Aquesta recepta l'he variat de producte. L'altre dia vaig menjar carré de xai, fet de la mateixa manera, i com que el temps que estem es d'estalvis, he pensat que fet amb costelló de porc, sortia millor de preu....i el resultat ha estat...espectacular de bo !!! I, per descomptat, de preu!!!
No poso el temps d'eleboració, ja que com té que estar dues hores macerant....el temps al forn, depen dels forns, com dic, es qüestiò de controlar-ho.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Bona pensada, aquesta de canviar el xai pel costelló... felicitats!
Pepi Faure Julián diu:
Ara que hi penso.... la mostassa ha de ser la que diuen Mostassa Antiga o de la que fem servir sempre...
Lourdes Xargayo diu:
Pepi Faure Julián, es la mostassa Antiga. Disculpa per no haber contestar abans.!!!
Pepi Faure Julián diu:
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb garrons en comptes de costelló... ESPERO QUE QUEDARÀ IGUALMENT DE BONA...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: